Home

WELKOM BIJ HET CROWDFUNDINGPLATFORM VAN UITGEVERIJ BEEFCAKE PUBLISHING

Bij Beefcake Publishing werken wij met crowdfunding om onze boeken gedrukt en gepromoot te krijgen. In ruil krijgt u allerlei mooie aanbiedingen! Wij hebben als eerste uitgeverij in de Benelux ons eigen crowdfundingplatform laten ontwikkelen. Op deze website kunt u onze lopende projecten/publicaties bekijken en steunen door een bepaald bedrag te doneren.

Steun onze auteurs in ruil voor mooie rewards

Beefcake Publishing is een onafhankelijke, alternatieve uitgeverij. We zijn begonnen met een focus op schrijvers met andere roots, maar hebben in 2014 verbreed naar alle proza (fictie, non-fictie, lifestyle, jeugd- en kinderboeken) en poëzie. Wij kiezen bij de productie van het papieren boek voor nieuwe methodes zoals crowdfunding en zetten ook volop in op debutanten. We zijn op zoek naar heel gevarieerd werk van frisse auteurs, die hun eigen vorm, inhoud, stijl en thematiek creëren, wars van alle hypes en trends.

Altijd op zoek naar nieuw talent!

Fictie of non-fictie, wij helpen je bij jouw verhaal! Contacteer ons voor meer gepersonaliseerde informatie op info@beefcakepublishing.be of bezoek onze Facebookpagina Beefcake Publishing